UA-45397638-1

diumenge, 2 de març del 2014

Diuen que per Carnaval tot s'hi val...


I així és,  l’escola s’ha vestit de colors, disfresses, música i... molta xerinola per a gaudir amb tota la gent que la rodeja, en especial els infants i les seves famílies!! 

Aquesta setmana els infants i les educadores han seguit les normes que el rei carnestoltes va enviar. Arribar a l’escola amb un barret, amb una part del cos pintada, amb un mocador... i fins i tot en pijama. 



Els infants a l'escola aquets últims dies s’han trobat diferents propostes relacionades amb aquesta festivitat. Una safata amb confeti i serpentines per a manipular, un cistell ple de disfresses, diferents màscares d’animals, maquillatge. Ha estat molt enriquidor observar i conèixer les preferències de cada un d’ells. Infants que es posaven una màscara al arribar i no se la treien fins al marxar, o infants que sempre es posaven  la mateixa disfressa fins i tot infants que no volien maquillar-se ni disfressar-se. El més important per a nosaltres és respectar cada una de les seves decisions. Que coneguin quins elements s’utilitzen i quines coses es fan per Carnaval gaudint d’aquests petits moments a l’escola. 




Fins la propera!!

1 comentari: