UA-45397638-1

dijous, 23 d’octubre del 2014

Un gran esforç...


Aquesta entrada va dedicada en especial a les famílies dels infants de l’escola.

Com ja sabeu el període d’acolliment (l’ adaptació) és diferent per a cada un dels infants, cadascú té un ritme diferent. Cada infant fa el seu procés i el viu a la seva manera. Hi ha infants que ploren al principi i al cap d’un temps ja mostren seguretat i confiança amb l’espai, companys i educadores, altres sembla que es trobin a gust i al cap d’un temps apareix l’angoixa i no volen quedar-se a l’escola, altres busquen consol amb l’adult i altres simplement ho volen treure tot sols en aquell espai on sempre seu la mare, o bé amb aquell objecte que porten de casa, etc. Respectar totes aquestes decisions és la clau de l’èxit.



Durant aquest període les famílies teniu un paper molt rellevant.  Davant el neguit o angoixa dels vostres fills/es heu actuat de primera tot seguint les pautes que se us van donar abans de l’inici del curs. Cal destacar l’actitud de mares, pares, avis i avies  que ha estat clau per a que aquest procés hagi anat i estigui anant pel bon camí.



Les entrades i les sortides a l’escola son molt tranquil·les, el vostre to de veu  és suau, la vostre postura transmet calma i serenitat als vostres infants. Heu estat el temps necessari a l’estança compartint el matí amb tots nosaltres perquè els vostres infants necessitaven la vostra presencia. Us acomiadeu cada dia dels vostres fill/es fins i tot marxant amb llàgrimes als ulls, sabem que aquest fet es complicat per a vosaltres però creieu-nos que per a ells i elles és important saber que marxeu i després tornareu. Els ajudeu a entendre aquest procés.






En definitiva tot l’equip us vol agrair tot aquest esforç ja que plegats estem fent de l’estada dels infants un espai segur, acollidor, alegre... on compartir noves experiències. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada