UA-45397638-1

dijous, 12 de març del 2015

Després d'un temps....

Després d'un temps d'aturada el bloc de l'escola torna a estar en marxa. Us volem posar al dia de les coses que han anat passant i us volem informar de les que estan succeïnt i les que estan per venir. 

Una vegada iniciat el curs de seguida ens va arribar la tardor. Famílies i infants vam fer una sortida per els voltants de la Torreta on no només vam gaudir i berenar plegats sinó que vam estar enfeinats buscant troncs, fulles seques, pinyes... per tal de decorar l’escola i poder experimentar i manipular aquests elements al taller. També vam celebrar plegats la festa de la Catanyada. La senyora Castanyera ens va venir a veure i ens va dur castanyes, boniatos... També ens va explicar el seu propi conte! 



Al cap d’un temps l’hivern anava instaurant-se en el nostre entorn, feia més fred, els arbres eren pelats i els nostres carrers, cases i a l’escola apareixien elementes relacionats amb la festivitat del Nadal.  Els avis del casal de la Torreta varen venir a l’escola a cantar nadales. Quin moment més màgic vam viure. Els infats els observaven fixament tot somrient. Les famílies també van venir a l'escola a decorar amb els seus fills postals de Nadal que vam penjar a la plaça. Abans de marxar de vacances tots plegats vam cagar el tió a la plaça de l’escola que com bé diu la canço ens va cagar turrons, neules, bombons... i així doncs vam poder berenar i fer una mica de gresca i xerinola!

Fa poc vam passar el Carnaval. Els infants van gaudir d’una setmana plena de propostes per a disfressar-se i maquillar-se. A la plaça hi havia diferents racons. Un bagul ple de disfresses i un estoig amb pintures a l’aigua. Alguns infants els venia de gust disfressar-se i maquillar-se i d’altres preferien seguir amb les propostes habituals de l’escola. També ens va venir a visitar el senyor Carnestoltes que ens va portar serpentines i confeti per poder manipular.







I això és una petita part del que hem anat vivint a l’escola durant aquest temps, cada dia succeeixen mil històries i experiències que ens agradaria compartir.


Aviat arribarà la primavera i amb ella noves propostes. L’escola canviarà de colors i les flors, el jardí, l’hort.... aniràn apareixent en el dia a dia dels infants... us ho anirem ensenyant!


Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada